top of page
dentastic

TURISMUL DENTAR

Transformati tratamentul dentar intr-o mini vacanta placuta!

Tratamentele stomatologice sunt servicii cu un cost considerabil, in special in Europa de Vest, sau Statele Unite.

Raport calitate-pret

Tarifele serviciilor medicale depind de locul in care traiesti si de nivelul tarii respective. Standardele de calitate nu.

Un tratament calitativ nu tine de tara in care traiesti, ci de standarul clinicii in care te tratezi.

Planul de calatorie, transport si cazare

Stim ca planificarea unei excursii poate fi complicata asa ca expertii nostri sunt gata sa va ofere un plan complet de calatorie: de la transport si cazare, tranfer de la aeroport la hotel, pana la idei de calatorie in tara si o lista cu cele mai importante obiective turistice din Romania.

 

Optiunile sunt variate iar pacientii se pot bucura de o vacanta completa.

In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie, va oferim optiuni turistice variate din Romania, Moldova sau din zona Botosaniului. Puteti vizita de la  faimosul Castel al lui Dracula sau Castelul Peles, Sighisoara sau Bucovina, pana la Mosia Cai de Vis (destinatia iubitorilor de mancare sanatoasa si pasionatilor de echitatie) sau Casa memorială Mihai Eminescu si lacul de la Ipotesti.

Sighisoara, Romania
Clinica Stomatologica Dentastic - Botosani, Romania

Unde se pot vedea poze inainte si dupa cu pacientii tratati la clinica noastra?

In galeria CAZURI

Va puteti convinge ca la finalul unui tratament dentar estetic zambetul pacientului este impresionant de frumos fata de situatia initiala.

Planul de tratament si evaluarea onorariilor medicale

Este suficient sa ne trimiteti prin email la contact@dentastic.ro o radiografie dentara panoramica recenta si sa precizati ce probleme doriti sa rezolvati.

In clinica realizam peste 120 de proceduri frecvente, inclusiv implanturi dentare, coroane dentare si fatete ceramice intr-o singura vizita, din acest motiv nu avem o lista detaliata de onorarii. Suntem bine organizati si va asiguram tot ce aveti nevoie astfel incat la finalul tratamentului dentar sa va intoarceti fericiti la viata de zi cu zi.

Aflati mai multe informatii despre serviciile noastre apeland +40754808836 de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00 sau prin email la contact@dentastic.ro.

Solutia

Sa imbinati utilul cu placutul si sa rezolvati o mare parte din problemele dentare intr-un singur sejur

Alegand oferta de turism dentar a DENTASTIC, veti beneficia de:

Costuri pentru tratamentul dentar cu cel putin 50-70% mai mici fata de un plan de tratament dentar similar intr-o tara ca Anglia, Franta, Germania sau SUA.

Turismul dentar este ales de mii de pacienti din strainatate care viziteaza Romania anual.

 

Echipamente de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate

Investim constant in dotari din cele mai moderne, iar acestea sustin efortul medicilor, pentru a finaliza cu succes tratamentele. Daca alegeti serviciile de turism dentar DENTASTIC veti fi placut impresionati de aparatura din clinica si de aspectul confortabil al clinicii.

 

Variante de tratament rapide, special adaptate pentru situatiile cand aveti putin timp la dispozitie, cum este un sejur de turism dentar:

~ Coroane si fatete dentare realizate intr-o singura sedinta, cu sistemul CAD/CAM

~ Procedura de implantologie cu incarcare imediata, implantul dentar Straumann SLA

~ Endodontie sub microscop Carl Zeiss si echipament endodontic specializat pentru finalizarea tratamentului in 1-2 sedinte

Ce ramane de facut?

Sa contactati chiar azi DENTASTIC la +40754808836 sau contact@dentastic.ro si sa ne povestiti cu ce va putem ajuta, iar noi va vom oferi planul de calatorie si tratament personalizat perfect pentru dumneavoastra!

bottom of page